اندازه عرض(پهنا) پرده برابر است با کمترین اندازه عرض قاب پنجره.
توضیح: جهت اندازه گیری عرض پرده؛ ابتدا عرض ۳ نقطه بالا، میانی و پایین قاب پنجره را اندازه گرفته و سپس کمترین اندازه را به عنوان عرض(پهنا) پرده انتخاب می نمایید.
اندازه ارتفاع پرده برابر است با بیشترین اندازه ارتفاع قاب (کادر) پنجره
توضیح: جهت اندازه گیری ارتفاع پرده؛ ابتدا ارتفاع ۳ نقطه راست،میانی و چپ قاب پنجره را اندازه گرفته و سپس بیشترین اندازه را به عنوان ارتفاع پرده انتخاب می نمایید.
توجه: اگر میخواهید پرده شما داخل قاب پنجره قرارگیرد؛ دقت لازم را نسبت به باز شو شیشه پنجره نمایید، زیرا ممکن است پرده مانع از باز شدن پنجره شود.
جهت نصب خارج قاب پنجره پرده های پارچه ای ،پانچ، مینیمال، شید، رومن، زبرا، شید دو مکانیزم، کرکره چوبی و کرکره فلزی:
اندازه عرض (پهنا)پرده برابر است با : اندازه عرض پنجره به اضافه اندازه دلخواه
توضیح: بهتر است عرض پرده از عرض پنجره حد اقل به اندازه ۱۰ سانتی متر بیشتر باشد.
اندازه ارتفاع پرده برابر است با : اندازه ارتفاع پنجره به اضافه اندازه دلخواه
توضیح: بهتر است ارتفاع پرده از ارتفاع پنجره حداقل به اندازه ۱۰ سانتی متر بیشتر باشد.
جهت نصب داخل قاب پنجره پرده عمودی (لوردراپه) و پرده ورتیکال
اندازه عرض پرده برابر است با: عرض قاب پنجره در بالاترین نقطه
اندازه ارتفاع پرده برابر است با: کمترین اندازه ارتفاع قاب پنجره
توضیح : جهت اندازه گیری ارتفاع پرده؛ ابتدا ارتفاع ۳نقطه راست،میانی و چپ قاب پنجره را اندازه گرفته و سپس کمترین اندازه را به عنوان ارتفاع پرده انتخاب می نمایید.
توجه: اگر میخواهید پرده شما داخل قاب پنجره قرارگیرد؛ دقت لازم را نسبت به باز شو شیشه پنجره نمایید، زیرا ممکن است پرده مانع از باز شدن پنجره شود
اندازه عرض پرده برابر است با : اندازه عرض پنجره به اضافه اندازه دلخواه
توضیح : بهتر است عرض پرده از عرض پنجره حد اقل به اندازه ۱۰ سانتی متر بیشتر باشد.
اندازه ارتفاع پرده برابر است با : اندازه ارتفاع پنجره به اضافه اندازه دلخواه
توضیح : بهتر است ارتفاع پرده از ارتفاع پنجره حداقل به اندازه ۱۰ سانتی متر بیشتر باشد.
برای این که مساحت بخش های مختلف مانند اتاق ها و پذیرایی را به دست آورید باید طول و عرض آنها را به صورت دقیق یادداشت کنید و در آخر تمامی آنها را با یکدیگر جمع کنید. بهتر است تا برای شروع ابتدا از یک کاغذ استفاده کنید و نقشه ساده ای از واحد مورد نظر را بر روی آن رسم کنید. سپس تمام دیوار ها را با استفاده از متر اندازه گیری کرده و بر روی کاغذ یادداشت کنید.
پس از بدست آوردن مساحت هر اتاق، تمام مساحت ها را با یکدیگر جمع کنید. برای به دست آوردن مساحت یک واحد که طول آن 10 متر و عرض آن 5 متر می باشد کافی است تا طول را در عرض ضرب کنیم که عدد 50 را بدست می آوریم. عدد 50 مساحت پذیرایی می باشد برای اینکه مساحت کل واحد را به دست آورید. باید تک تک بخش های یک واحد را با همین روش اندازه گیری کرده و در آخر تمام اعداد را با یکدیگر جمع کنید.
برای اندازهگیری کاغذ دیواری و پوستر دیواری و برچسب دیوار عرض(پهنا) و ارتفاع دیوارها را به صورت جدا گانه یاداشت کنید و اگر توضیحی برای انتخاب طرح هر دیوار لازم است یاداشت کنید.